Jorge Messi entrant al jutjat per respondre a càrrecs d'evasió d'impostos. (Font: REUTERS)
Futbol

Jorge Messi: "Leo no té res a veure amb els problemes amb Hisenda, és cosa meva"

Jorge Messi, en declaracions a la cadena Cope aquest dimecres, afirma que Leo Messi no té res a veure amb els problemes amb Hisenda. Durant l'entrevista també parla del futur del jugador dins el Barça: "Ell estima el Barça, però la vida dóna moltes voltes... mai se sap".

Actualitzat

Jorge Messi, pare del jugador del FC Barcelona Barcelona. Lionel Messi ha assegurat aquest dimecres que el seu fill " no té res a veure amb els problemes d'Hisenda" dels quals ha estat acusat a principis d'aquest any.

En les mateixes declaracions ha assegurat que "la passada temporada va ser atípica" per culpa de les lesions i no pas per la imputació per presumpte frau fiscal. Amb el tema d'Hisenda, Jorge Messi ha declarat a la Cadena Cope que "jo sempre ho he dit: en aquest tema Messi no hi té res a veure, així que no cal parlar d'això. A més, ho porten els meus advocats. És un tema meu i no té res a veure amb Leo".

Jorge Messi també va parlar dels problemes estomacals del seu fill: "He sentit que parlen professionals veient la situació des de fora sense saber si realment té el que diuen que té. Jo asseguro que els metges del F.C Barcelona li han fet proves amb especialistes. Ells coneixen molt bé com funciona Leo i m'ho han dit moltes vegades."

Parlant de la possibilitat que el seu fill acabi la seva carrera al Barcelona, el pare de Messi va dir: "Ell estima el Barça, però la vida dóna moltes voltes... mai se sap. Ell estima Rosario, aquest club (Newell's Old Boys) i en aquesta ciutat es va fer casa seva... No ho sé, la vida dóna moltes voltes."

Anar al contingut