Alexis Codina, Eduard Garzón, Jordi Ros i Germinal Tomàs en la concentració de suport a Mollet del Vallès
Alexis Codina, Eduard Garzón, Jordi Ros i Germinal Tomàs en la concentració de suport a Mollet del Vallès
Mollet del Vallès

Jordi Ros i Germinal Tomàs, rebuts a Mollet: "Seguirem al peu del canó fins al final"

Els dos últims CDRs detinguts en l'operació Judes que eren a la presó van sortir divendres després de dipositar una fiança de 30.000 i 15.000 euros

RedaccióActualitzat

Un centenar de veïns de Mollet del Vallès han rebut aquest dissabte Jordi Ros i Germinal Tomàs, els dos últims CDRs que quedaven a la presó per l'operació Judes i que l'Audiència Nacional va deixar en llibertat sota fiança divendres. Germinal Tomàs viu en aquesta ciutat.

Ros i Tomàs estaven empresonats des del 23 de setembre investigats per terrorisme, en una operació ordenada pel jutge Manuel García-Castellón, de l'Audiència Nacional:

 

Entre els concentrats hi havia dos altres activistes del CDRs que també van ser empresonats durant l'operació Judes,  Alexis Codina i Eduard Garzón. Eduard Garzón va sortir de la presó de Soto del Real el 20 de desembre, i Alexis Codina, una setmana més tard, després de dipositar una fiança de 10.000 euros.

 

Els concentrats han manifestat el seu suport a tots els detinguts el 23 de setembre en el marc de l'operació Judes, instruïda per l'Audiència Nacional, i han assegurat que els acompanyaran "fins a l'arxivament de la causa".

"Seguirem al peu del canó fins al final", ha promès Germinal Tomàs durant la seva intervenció en els parlaments que s'han fet a la plaça Pau Casals de Mollet. Aquest diumenge es farà una altra concentració de rebuda a Sabadell per a Jordi Ros

Els advocats d'Alerta Solidària han denunciat irregularitats durant tot el procés i ja han anunciat que exigiran responsabilitats per les detencions dels set membres dels CDRs.

 

ARXIVAT A:
Operació JudesCDRAudiència Nacional
Anar al contingut