Hi ha hagut sis escorcolls en diversos locals de la Jonquera
La Jonquera

14.000 objectes falsificats, interceptats a la Jonquera en col·laboració amb els EUA

Cinc detinguts en una operació policial amb diverses agències implicades: en els escorcolls a sis locals s'han localitzat diversos magatzems i un taller clandestí per falsificar marques de moda

Actualitzat

Una operació de la Guàrdia Civil i l'Agència Tributària espanyola ha acabat amb cinc detinguts i més de 14.000 articles falsificats intervinguts en sis escorcolls en diferents locals a la Jonquera, a l'Alt Empordà.

L'operació policial també ha tingut el suport de les agències nord-americanes HSI (Homeland Security Investigations) i CBP (US Customs and Border Protection), així com inspectors de Treball i Seguretat Social i inspectors de l'Agència Catalana de Consum.

En l'operació també hi han intervingut agències nord-americanes (Guàrdia Civil)

La investigació va començar arran de les denúncies interposades per pèrits de diferents marques de luxe que asseguraven que diversos locals tenien material falsificat de les seves marques, com ara bosses de mà, vambes, jerseis, rellotges o samarretes.

En la inspecció dels locals es van trobar diversos magatzems on hi havia gènere encara no exposat al públic i també un taller clandestí on s'incrustaven il·legalment els logotips de les marques als diferents productes falsificats.

Roba i calçat esportiu, entre els objectes falsificats (Guàrdia Civil)

El valor de tot el material confiscat supera els 4 milions d'euros, segons la Guàrdia Civil.

ARXIVAT A:
Guàrdia Civil
Anar al contingut