Plantació de marihuana a Sant Sadurní d'Anoia

Intervenen més de 2.000 plantes de marihuana a punt per collir a Sant Sadurní d'Anoia

Els Mossos han detingut un home de 52 anys, veí de Sitges, i no descarten que hi hagi més persones implicades

Agències/RedaccióActualitzat

Plantes en plena floració i preparades per a la collita. Així s'han trobat els Mossos d'Esquadra les més 2.000 plantes de marihuana en una nau industrial a Sant Sadurní d'Anoia, a l'Alt Penedès.

Dilluns passat, 9 d'agost, a les 16.00, una patrulla de policia va localitzar una nau industrial que desprenia una forta olor a marihuana i on hi havia ventiladors en ple funcionament.

A l'interior hi van localitzar les més de 2.000 plantes i diverses habitacions destinades al cultiu de la droga.

 

 

Connexió il·legal a la xarxa

La sorpresa també va arribar quan els agents, amb l'ajuda de tècnics de la companyia elèctrica, van fer una inspecció i van comprovar que la nau presentava una connexió il·legal a la xarxa elèctrica.
 

L'encarregat de gestionar la nau industrial és un home de 52 anys, veí de Sitges, que ja ha estat detingut pels Mossos. Ara se l'investiga per un fet que pot implicar més persones.

Mossos d'Esquadra recullen les plantes de marihuana de la nau a Sant Sadurní d'Anoia (Mossos d'Esquadra )


Possibles noves detencions

Aquesta actuació, que ha estat dirigida des de la comissaria de Sant Sadurní d'Anoia, és la cinquena del 2021 destinada a desmantellar locals dedicats al cultiu o emmagatzematge de drogues al territori.

De moment, la investigació policial per part dels agents de la Unitat d'Investigació de l'Alt Penedès continua oberta i no es descarten noves detencions.

ARXIVAT A:
DroguesMossos d'EsquadraMarihuana
Anar al contingut