Incidència a Whatsapp: alguns usuaris no poden enviar fotografies o àudios
Imatge de Whatsapp (Pixabay)

Incidència a Whatsapp: alguns usuaris no poden enviar fotografies o àudios

El hashtag #WhatsappDown, tendència a Twitter, s'ha utilitzat per denunciar el problema, que també han reportat alguns afectats a portals especialitzats

RedaccióActualitzat

L'aplicació de missatgeria Whatsapp no permet enviar ni fotografies ni àudios a nivell mundial segons han reportat alguns usuaris a través de xarxes socials i portals especialitzats. Els problemes es detecten des de les 12 del migdia.

Les converses de text funcionen amb normalitat, però alguns usuaris no poden enviar ni fotografies, ni àudios, ni GIF ni stickers...

Per ara només hi ha la informació dels usuaris ja que Whatsapp no ha fet cap comunicació de la incidència.

A les xarxes socials amb el hashtag #WhatsappDown els usuaris de tot el món ja s'han fet ressò del problema. Fins i tot la Guàrdia Civil alerta de la incidència:

 

Segons la web Downdetector, Espanya és un dels països més afectats juntament amb Alemanya i els Països Baixos.

 

 

WhatsApp, propietat de Facebook,amb més de 1.500 milions d'usuaris, és l'aplicació de missatgeria instantània més utilitzada a tot el món. A Espanya hi ha uns 25 milions d'usuaris.

El passat mes de novembre Facebook, WhatsApp i Instagram van registrat una caiguda a nivell mundial però que no va afectar gaire a Espanya.  Si ho va fer la caiguda massiva del juliol.

El juliol del 2019, usuaris de WhatsApp, Instagram i Facebook no podien rebre o enviar missatges amb imatges, vídeos o altres fitxers.

L'empresa de Mark Zuckerberg va admetre que l'error l'havien provocat ells mateixos arran d'una operació de manteniment de rutina.

ARXIVAT A:
WhatsAppFacebook
Anar al contingut