Una incidència fa que no es carreguin les fotos ni els vídeos
Una incidència fa que no es carreguin les fotos ni els vídeos

Resolts els problemes per descarregar imatges a WhatsApp, Instagram i Facebook

La incidència ha fet que no es carreguessin les fotos ni els vídeos i ha passat durant unes tasques rutinàries de manteniment

RedaccióActualitzat

Aquesta matinada s'han resolt els problemes que han afectat WhatsApp, Instagram i Facebook des de poc abans de les 4 d'aquest dimecres, hora d'aquí, arreu del món, sobretot a Europa i als Estats Units. Molts usuaris no podien rebre o enviar missatges amb imatges, vídeos o altres fitxers.

L'empresa de Mark Zuckerberg ha admès que l'error l'han provocat ells mateixos arran d'una operació de manteniment de rutina.

"El problema ha passat durant una de les tasques rutinàries de manteniment i està dificultant que algunes persones es descarreguin fotos i vídeos."

Facebook, que guanya diàriament milions de dòlars en ingressos publicitaris, ha evitat comprometre's per ara a retornar els diners a les empreses anunciants.

Al març hi va haver una incidència similar i Facebook sí que va anunciar que consideraria la possibilitat de retornar els diners pels anuncis no emesos.

 

Els països més afectats, EUA i Europa Occidental

La caiguda parcial de Facebook, segons el portal DownDetector, ha afectat sobretot països de l'Europa Occidental, en especial França, Alemanya, Bèlgica, els Països Baixos i el Regne Unit, així com els Estats Units, Mèxic i les Filipines.  

En el cas de WhatsApp, la zona europea és la mateixa que Facebook però a Amèrica la incidència s'ha concentrat sobretot a Sud-amèrica, concretament a Veneçuela, el Brasil, el Perú, Xile i l'Argentina. A Nord-amèrica, WhatsApp té pocs usuaris.

Pel que fa a Instagram, el problema s'ha centrat també a l'Europa Occidental i els Estats Units, mentre que els usuaris de Messenger afectats es trobaven a l'Europa Occidental i Oriental, sobretot a Polònia.

Tot i que les incidències són freqüents, és poc habitual que hi hagi un problema a escala global, com aquest dimecres. Els internautes, també en aquesta ocasió, han triat Twitter, la plataforma menys afectada, per queixar-se.

ARXIVAT A:
FacebookInstagramWhatsApp
Anar al contingut