Barcelona

Hereu afirma que assumiran les responsabilitats que corresponguin per l'accident al Tibidabo

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, confirma que l'Ajuntament de la ciutat assumirà les responsabilitats que els pertoquin per l'accident de l'atracció El Pèndol del Parc d'Atraccions del Tibidabo de fa sis dies. Hereu també ha reiterat el compromís del consistori per aclarir les causes de l'accident i ha demanat rigor a les investigacions. En nom de la corporació municipal, l'alcalde també ha expressat el condol a la família de la víctima. La jove de 15 anys ferida greument en l'accident que continua ingressada evoluciona favorablement.

Actualitzat
En una breu declaració llegida al començament de l'últim ple de l'actual període de sessions, l'alcalde de Barcelona ha assegurat que l'Ajuntament "assumirà aquelles responsabilitats que els siguin pròpies", i exigirà les responsabilitats externes que corresponguin a cada àmbit. Hereu també ha reiterat el compromís de la institució municipal per aclarir les causes de l'accident de l'atracció El Pèndol de dissabte passat. És per això que l'alcalde ha tornat a demanar "celeritat i màxim rigor" en les investigacions obertes per determinar el motiu del fatídic accident.

L'alcalde de Barcelona també ha garantit que adoptarà totes les mesures que facin falta per "millorar tots els processos de seguretat" a les atraccions del Tibidabo.

En nom de tots els grups del consistori, Hereu ha tornat a expressar el condol a la família de l'adolescent que va perdre la vida en l'accident. També ha donat el seu suport a les persones que van resultar ferides.

Per altra banda, la noia de 15 anys ferida greument en l'accident que continua ingressada evoluciona favorablement. Dilluns tornarà a passar pel quiròfan.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut