Futbol

Hazard: "Tenia un somni des de petit: jugar al Reial Madrid"

Més de 50.000 aficionats han assistit al Santiago Bernabéu a la presentació oficial del futbolista belga, el nou fitxatge galàctic de Florentino Pérez

Maria Fernández VidalActualitzat

Després d'unes temporades sense fitxar galàctics, Florentino Pérez ha presentat Eden Hazard per il·lusionar un madridisme en hores baixes després d'una temporada per oblidar.

Una dècada després de la presentació de Cristiano Ronaldo, més de 50.000 aficionats han assistit al Santiago Bernabéu per inaugurar una nova era galàctica de la mà del fitxatge estrella a la casa blanca. Florentino Pérez ha mostrat ufanós el primer trofeu del mercat d'estiu: Eden Hazard ja és jugador del Reial Madrid.

L'extrem belga ja és el nou ídol, tot i que de moment no té dorsal. El 10 que lluïa al Chelsea és de Modric. Podria ser el 7, que encara és de Mariano. El que ja té assegurat és complir un somni.

"Tenia un somni des de petit: jugar al Reial Madrid. Ara ja soc aquí. Només em queda gaudir-ne. Gràcies."

En uns parlaments plens dels tòpics habituals en aquests dies, el millor resum del que significa l'arribada d'Hazard al Madrid el va fer ahir Pep Guardiola, que l'ha patit com a rival a la Premier.

"És un dels millors jugadors que he vist i és un gran fitxatge. El futbol espanyol ha fitxat un jugador amb el qual us divertireu molt."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut