NBA

Gasol fa l'anotació més baixa de la temporada, però els Grizzlies guanyen

Els Grizzlies de Memphis han guanyat els New Jersey Nets per 96-90, amb només 7 punts de Pau Gasol. Aquesta és l'anotació més baixa de Gasol aquesta temporada, que no ha estat en aquesta ocasió el baluard ofensiu per als de Memphis i ha tingut una discreta actuació amb set punts, en la seva pitjor anotació en els últims mesos. Qui si que ha destacat i ja no és notícia és l'aler dels Lakers Kobe Bryant que ha fet 51 punts, quasi la meitat que el seu equip.

Els Grizzlies de Memphis han guanyat els Nets per 97-90, després de la parada motivada per l'All-Star. Els de Memphis han aconseguit la victòria en un partit molt ajustat, després de tornar a desaprofitar una important renda. Els Grizzlies han demostrat a més que també poden guanyar sense que Pau Gasol completi una gran actuació en atac. El català no ha estat en aquesta ocasió el baluard ofensiu per als de Memphis i ha tingut una discreta actuació, amb set punts, en la seva pitjor anotació en els últims mesos, vuit rebots, cinc assistències i dos taps en els 38 minuts que va estar en pista. El protagonisme ha estat per al jove base Earl Watson. Tercer director de joc de l'equip, Watson ha hagut de sortir com a titular a causa que el substitut, Brevin Knight, ha estat col·locat en la llista de lesionats per una torçada al canell i el titular Jason Williams no ha jugat perquè té grip. Watson ha fet el millor partit de la seva vida i ha anotat 21 punts, la xifra més alta de la seva carrera. La contribució de la banqueta també ha resultat determinant perquè els Grizzlies superessin els Nets. Wesley Person, amb 14 punts, i Stromile Swift, amb 8 punts, recuperats ja de les lesions, han oxigenat els de Memphis. Els Grizzlies han aconseguit un primer parcial de 25-8 en els primers 12 minuts. Els de Hubie Brown no han baixat en cap moment la intensitat i han mostrat a més de l'efectivitat ofensiva una gran agressivitat defensiva, fet que els han permès anar-se'n al descans 10 punts a dalt (46-36). KOBE BRYANT FA 51 PUNTS EN 31 MINUTS A LA PISTA Kobe Bryant ha fet el seu millor partit d'aquesta temporada. L'escorta, en tan sols 31 minuts en pista, ha arribat als 51 punts, millor marca anotadora de la Lliga des del començament de campionat. Els Lakers han guanyat els Denver Nuggets per 102 a 113. Amb la d'aquesta matinada, ja són onze les ocasions en aquesta Lliga que Bryant ha arribat als 40 punts. El rècord en aquest apartat el té una figura històrica dels Lakers i actual directiu dels Grizzlies, Jerry West. El llegendari aler ho va aconseguir en tretze partits.