Setena derrota consecutiva dels Grizzlies de Gasol, que reconeix el mal joc de l'equip

A l'NBA, setena derrota consecutiva dels Grizzlies: Utah, 105-Memphis, 84, amb 14 punts i 11 rebots de Pau Gasol. L'estrella ha estat Karl Malone, amb 31 punts. Gasol ha comentat després del partit: "A partir del quart període hem desaparegut completament del camp i ens han escombrat, ha estat una llàstima."

L'aler Karl Malone ha tornat a ser el "carter" que ha anotat els punts que els Jazz de Utah han necessitat en el quart període per guanyar per 105-84 als Grizzlies de Memphis, equip del català Pau Gasol. Malone ha dominat els seus marcadors dels Grizzlies, inclòs l'ala pivot Gasol, i en els 39 minuts que ha estat al camp ha aconseguit 31 punts amb sis rebots, vuit assistències, quatre recuperacions de pilota i ha posat dos taps. L'equip de Utah ha tingut un 51,8% d'encert en els tirs de camp per un 37,3% dels Grizzlies, que també han perdut 20 pilotes per només 14 per als Jazz, que tornen al tercer lloc de la Divisió de l'Oest Mitjà. L'aler pivot català ha aconseguit 6 de 14 tirs de camp i 2 de 4 des de la línia de personal, ha donat tres assistències i ha posat cinc taps per als Grizzlies, que han baixat la seva marca a 13-35. "El que ha passat en la segona part, i especialment en el quart període, quan hem desaparegut completament del camp i ens han escombrat, ha estat una llàstima", ha comentat Gasol. "La primera part hem demostrat que som un bon equip, en la segona no ha estat el mateix", ha reconegut. Gasol ha admès que a l'equip li ha faltat energia per mantenir el ritme de la primera part, quan han acabat amb un avantatge de 7 punts i al començament del tercer ha arribat a ser d'11. La derrota ha estat la desena dels Grizzlies en els últims 11 partits que han disputat i tenen una marca parcial de 2-13 des que van guanyar els dos primers, a començaments del mes de gener. En altres partits de la jornada, els Celtics de Boston han guanyat de 40 punts Seattle, per 114 a 74, la victòria amb un avantatge més gran de la temporada. Paul Pierce ha estat el màxim encistellador, amb 26 punts. Una altra victòria ha estat la de Portland a Miami, per 87 a 101, amb 26 punts de Scottie Pippen i 22 de Rasheed Wallace. San Antonio ha derrotat Golden State, per 103 a 99, amb 30 punts i 12 rebots de Tim Duncan. Els Nets han guanyat a Filadèlfia, contra els Sixers, per 85 a 111. L'aler Kerry Kittles ha fet 35 punts, la seva millor marca de la temporada. Allen Iverson n'ha fet 29 pels Sixers. Mentrestant, els Hornets han superat Sacramento per 108 a 84. En aquest partit, Jamal Masburn li ha guanyat el duel a Pedja Stojakovic. Masburn ha anotat 26 punts, mentre que Stojakovic n'ha aconseguit 20.