Eurocopa

França mostra les seves mancances i no passa de l'empat a zero davant Romania

Al primer partit del grup C, França no va poder passar de l'empat a zero davant Romania en el partit que es va disputar a Zuric. Amb Thuram i Abidal a l'onze inicial i Henry a la banqueta, els de Raymond Domènech no van crear gairebé cap problema a l'equip romanès, excepte dos xuts de Benzema i alguna acció d'Anelka. Va ser un partit avorrit, amb un decebedor debut en "el grup de la mort" del combinat francès. Lluny va quedar de la França que volem veure en aquesta Eurocopa.

Actualitzat

La França que volíem veure en aquesta Eurocopa va quedar lluny de la França que es va veure ahir a Zuric. Els de Raymond Domènech van decebre i avorrit en la seva estrena en el grup C, batejat com a "grup de la mort". Per cert, Henry no va jugar per problemes físics.

Romania es va dedicar a defensar, mentre que França no va saber com batre la porteria de Lobont. El més destacat del primer temps, una arribada al minut 11 de Benzema que envia a sobre el travesser amb un potent xut i després, al 33, un cop de cap d'Anelka, a passada de Ribéry.

En la represa, Romania va intentar tímidament pressionar una mica més el combinat francès, però sense cap repercussió. D'aquest segon temps, només van destacar dues accions franceses: un xut de Malouda, després d'una gran jugada del jugador "blue", i Benzema amb una altra rematada potent que va sortir a fora. En definitiva, un empat trist i decebedor de França.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut