El ministre de l'Interior en funcions en una imatge d'arxiu
El ministre de l'Interior en funcions en una imatge d'arxiu
Montcada i Reixac

Fernández Díaz nega haver ordenat seguir Forcadell: "Qui acusi a la policia, que ho provi"

"De quins informes em parla? Aquí, aprofitant el que ha passat, ara resulta que la policia ha fet de tot", ha dit en resposta als periodistes

RedaccióActualitzat

El ministre de l'Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz, immers de ple en l'escàndol de la filtració de les seves converses amb el director de l'Oficina Antifrau, s'ha trobat aquest dijous amb més informacions periodístiques que afecten la seva cartera.

En concret, la Cadena SER acusa Interior d'haver utilitzat la policia per elaborar informes que criminalitzaven els moviments independentistes, amb seguiments a l'actual presidenta del Parlament, Carme Forcadell, quan encara presidia l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) el 2013.

Preguntat sobre aquesta informació, Fernández Díaz ha assegurat:

"De quins informes em parla? Aquí, aprofitant el que ha passat, ara resulta que la policia ha fet de tot. Ara resultarà que qualsevol informe que aparegui ha estat la policia qui l'ha fet."

I ha afegit:

"Alguns pretenen, en vista d'aquest lamentable i mesquí assumpte, treure'n rèdit polític i per a això tot val, com acusar la policia de tot. No em prestaré a aquest joc. Qui acusi a la policia, que ho provi."

Anar al contingut