El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, durant la conferència sobre seguretat que ha ofert aquest matí a l'Hotel Port Atenea de M…
Fernández Díaz vol que el govern de la Generalitat es disculpi de les acusacions a la Policia Nacional (ACN)
Mataró

Fernández Díaz confia que el jutge arxivarà la xivatada i reclama que el govern es disculpi

El ministre de l'Interior remarca que les acusacions "no li caben al cap a ningú que tingui un mínim sentit de la responsabilitat"

RedaccióActualitzat

El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha evitat donar més informació de la denúncia contra presumptes agents delators de la policia espanyola que haurien alertat la cèl·lula que estaven sent investigats pels Mossos. "Jo, d'aquestes coses, no en parlo; si d'altres ho fan, ja s'ho faran amb la seva irresponsabilitat", ha assegurat el ministre en una conferència sobre seguretat a Mataró. Fernández Díaz ha dit que les qüestions de política antiterrorista "són política d'estat" i que "cal sumar" per generar més unió, intel·ligència i compartir informació "perquè tots estem amenaçats".

El ministre confia que el jutge Pedraz acabi arxivant el cas de manera definitiva, tot i la nova informació procedent de la conselleria d'Interior: "Espero que el cas es torni a arxivar i que els que han impulsat aquesta denúncia demanin perdó" perquè les acusacions "són gravíssimes" i "no li caben al cap a ningú que tingui un mínim sentit de la responsabilitat".

Mentrestant, un musulmà convers, testimoni clau de la xivatada, ha explicat en una entrevista a "El Periódico de Catalunya" que agents de la Policia Nacional es van reunir amb ell a finals d'any per donar-li informació del grup i demanar-li que intentés convence'ls d'abandonar les seves idees extremistes.

Anar al contingut