Estudiants de farmàcia convocats per error col·lapsen un centre de vacunació a Madrid
Centre de vacunació de l'hospital d'Emergències Isabel Zendal de Madrid (Europa Press/Lydia Lozano)

Estudiants de farmàcia convocats per error col·lapsen un centre de vacunació a Madrid

Un missatge del deganat de la Complutense ha fet que molts estudiants s'acostessin fins a l'hospital Zendal per rebre la vacuna contra la Covid

Actualitzat

Dissabte a la tarda, centenars d'estudiants de la Facultat de Farmàcia de la Universitat Complutense de Madrid han rebut una convocatòria urgent per vacunar-se de la Covid a l'Hospital Isabel Zendal.

En un missatge enviat des del deganat de la facultat se'ls convidava a anar a vacunar-se i se'ls informava que només calia presentar el carnet d'estudiant.

Un cop allà, però, els estudiants han rebut un gerro d'aigua freda: s'han trobat que ningú els esperava i que no hi havia vacunes per a ells. Segons explicaven alguns testimonis, els primers estudiants de Farmàcia que han arribat sí que han rebut la vacuna, però la resta no.

Davant l'entrada de l'hospital s'han format llargues cues:

 

 

 

Molts dels convocats s'han negat a marxar i ha calgut la intervenció de la policia municipal, que ha demanat per megafonia als estudiants de Farmàcia que sortissin de la cua perquè no se'ls vacunaria.

Gairebé dues hores més tard, el deganat de Farmàcia de la Complutense ha enviat un segon missatge als seus alumnes desconvocant-los i lamentant l'error comès. Unes disculpes que no han complagut els estudiants:

 

 

Segons han explicat alguns estudiants, aquest dissabte estava previst vacunar estudiants d'Infermeria al Zendal, però no de Farmàcia. Altres denunciaven el descontrol en l'administració de vacunes i asseguraven que estudiants de carreres que no tenen relació amb la sanitat sí havien estat vacunats.

ARXIVAT A:
VacunesCoronavirus Covid-19
Anar al contingut