Fotogrames de "Cinco lobitos", "JFK: Caso revisado", "Rapa" i "Espejo, espejo"

Estrenes de cinema i plataformes: identitats, família, crims i l'assassinat de Kennedy

S'estrenen "Cinco lobitos", protagonitzada per Laia Costa; la sèrie "Rapa", de l'equip de "Hierro", i "JFK: Caso revisado", un documental sobre conspiracions per l'assassinat de Kennedy

Actualitzat

Crisis d'identitat, relacions familiars, conspiracions, drames plens d'enginy per sobreviure a la màfia o un thriller ambientat en un poble de Galícia i que segueix els passos de "Hierro". Aquestes són algunes de les estrenes d'aquest cap de setmana als cinemes i a les plataformes:
 

"Cinco lobitos"
Dirigida per Alauda Ruiz de Azúa
Drama. Espanya. 104 minuts.

L'aliança entre la directora basca debutant Alauda Ruiz de Azúa i l'actriu catalana Laia Costa no podia ser més reeixida. Van conquerir el Festival de Màlaga amb aquest film i segur que no seran els últims premis per a aquest drama intimista.

"Cinco lobitos" fa una mirada poc convencional al món de la maternitat i les cures. Un viatge sobre la identitat i sobre fer-se realment adult. I l'acompanyament emocional de quan la protagonista s'adona que ha de començar a tenir cura dels pares. 

 

"Espejo, espejo"
Dirigida per Marc Crehuet
Comèdia. Espanya. 80 minuts. Amb participació de TV3

Amb un repartiment ple de noms coneguts de la interpretació espanyola, encapçalada per Malena Alterio, Santi Millán, Natalia de Molina i Carlos Areces, "Espejo, espejo" enfronta els personatges al mirall, per parlar d'identitat i de la imatge que projectem.

Dirigida per Marc Crehuet, i participació de TV3, el film parla d'uns treballadors d'una empresa de cosmètica que han de preparar la celebració del 50è aniversari de l'empresa mentre intenten resoldre alguns problemes personals. Inclusió i diversitat, des de la comèdia, irreverent i amb fons.

 

"Clara sola"
Dirigida per Nathalie Álvarez Mesén
Drama. Costa Rica. 106 minuts. FESTIVAL D'A

"Clara Sola" és un viatge intimista pel despertar sexual i místic d'una dona que viu en un poble remot de Costa Rica. La Clara, de 40 anys, comença aquest viatge en què s'alliberarà de les conviccions socials i religioses que tant l'han reprimit al llarg de la seva vida.

 

"El sastre de la mafia"
Dirigida per Graham Moore
Drama. Estats Units. 106 minuts. 

Chicago, any 1956. Mark Rylance és un sastre anglès que, després d'una tragèdia personal, es trasllada a Chicago. Passa de treballar per la mundialment famosa Savile Row de Londres a tenir la seva petita botiga de confecció de roba elegant en una zona difícil de la ciutat. Les úniques persones que poden pagar-lo és una família de gàngsters. Treballar per a aquest perillós grup de mafiosos el farà desplegar l'enginy per sobreviure a una nit fatídica

 

"Juego de asesinos"
Dirigida per Joe Carnahan
Acció. Estats Units. 108 minuts. 

L'acció i les armes d'aquest cap de setmana venen de la mà de Gerard Butler a "Juego de asesinos". Una comissaria de policia d'un petit poble es converteix en un improbable camp de batalla entre un assassí a sou, una nova, però intel·ligent policia i un estafador que busca en la presó un lloc on fugir i amagar-se. 

 

"JFK: Caso revisado"
Dirigida per Oliver Stone
Documental. Estats Units. 115 minuts.

Trenta anys després de la seva pel·lícula "JFK: Caso abierto", guanyadora de 2 Oscars, Oliver Stone torna a aprofundir en les conspiracions sobre l'assassinat de John F. Kennedy amb un documental. Ara, condueix els espectadors a través d'un viatge a través de les proves recentment desclassificades sobre l'assassinat del president, el crim nord-americà més transcendent del segle XX.


I a plataformes:
 

"Val"
Dirigida per Ting Poo i Leo Scott
Documental. Estats Units. 109 minuts. Plataforma Filmin

Val Kilmer construeix una esplèndida autobiografia filmada a partir de milers d'hores de vídeo que va gravar des de petit. I reflexiona sobre les seqüeles del seu càncer de gola, l'ofici d'actor i il·lustres companys de Hollywood.

 

"Rapa"
Dirigida per Jorge Coira i Fran Araújo
Thriller. Estats Units. 6 episodis. Plataforma Movistar+ 

Del mateix equip de la sèrie "Hierro" arriba "Rapa", un altre thriller ambientat ara a un poble de Galícia, Capelada

En aquesta terra ancestral, d'alts penya-segats sobre el mar, hi viuen cavalls en llibertat. Només hi ha un dia, el de la "rapa das bestas" que els animals són capturats per poder-ne agafar el pèl. Una tradició que ajunta el que és bell amb el que és salvatge.

Tot i ser una jornada tranquil·la, tot es capgira quan es converteix en l'escenari d'un crim. Javier Cámara, que interpreta un mestre, i Mònica López, de nou Guàrdia Civil, tindran l'objectiu comú de saber qui és l'assassí d'Amparo Seoane, l'alcaldessa d'aquesta petita localitat.

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut