L'equip d'"Estiu 1993"amb els guardons obtinguts en la gala dels Premis Feroz 2018 (EFE)
L'equip d'"Estiu 1993"amb els guardons obtinguts en la gala dels Premis Feroz 2018 (EFE)
Madrid

"Estiu 1993", la gran triomfadora dels Feroz amb 4 premis de la crítica

La producció catalana "La llamada" guanya dos premis i "La Chana", el de millor documental

RedaccióActualitzat

La pel·lícula "Estiu 1993" ha estat la gran guanyadora dels Premis Feroz 2018, els guardons amb què la crítica reconeix la millor collita de cinema i televisió de l'any. La cinta biogràfica de la jove Carla Simon, amb participació de TV3, s'ha emportat 4 guardons: a la millor pel·lícula dramàtica; millor actor de repartiment per a David Verdaguer, millor direcció i millor guió per a la mateixa Carla Simon.

Una altra producció catalana, "La Chana", ha guanyat el Feroz al millor documental. El Feroz a la millor comèdia ha estat per a la també producció catalana "La llamada" que, a més, ha aconseguit el de millor tràiler. Els premis al millor actor i a la millor actriu han estat per a Javier Gutiérrez, per "El autor", i Natalie Poza,  per "No sé decir adiós", respectivament.

Precisament, "El autor", la pel·lícula que partia amb més nominacions, es va haver de conformar amb dos premis: millor actor i actriu de repartiment per a Adelfa Calvo.

El Premi d'Honor ha recaigut en Verònica Forqué, que durant tota la carrera ha combinat cinema i televisió.  

Com en totes les cerimònies, no hi ha faltat la catifa vermella, per on han desfilat, entre d'altres, Maribel Verdú, Leticia Dolera, Blanca Portillo, Isabel Coixet i altres noms destacats del cinema.

ARXIVAT A:
CinemaCarla Simón
Anar al contingut