Els alumnes no van anar aquest dimarts al matí a la classe com a protesta per l'actitud del professor
Els alumnes no van anar aquest dimarts al matí a la classe com a protesta per l'actitud del professor
Sabadell

Ensenyament aparta un professor denunciat per maltractament psicològic

El departament ha apartat cautelarment de la tasca docent el metre, que donava classes a alumnes de segon i tercer de Primària a l'escola Creu Alta de Sabadell

RedaccióActualitzat

El Departament d'Ensenyament ha apartat cautelarment de la tasca docent un professor, després de les denúncies de diverses famílies de suposat maltractament psicològic als seus alumnes, de segon i tercer de Primària de l'escola Creu Alta de Sabadell. Com a protesta dels pares contra aquest professor, uns 140 alumnes no van anar al centre aquest dimarts al matí. A la tarda, l'activitat docent es va reprendre. Algunes famílies que han presentat les reclamacions afirmen que el mestre té un comportament "poc convencional".

Els serveis d'inspecció d'Ensenyament han començat a analitzar aquestes denúncies. Mentre ho fa, el mestre continua treballant al centre, però no està en contacte amb els alumnes.

El mestre treballa en aquesta escola des de fa quatre anys i els pares asseguren que en fa tres que els seus mètodes educatius han estat posats en qüestió. "Castiga els petits de manera massa severa i els maltracta davant els seus companys de classe", assenyala Pau Avellaneda, un dels membres de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'escola. Ha assegurat que, en algunes ocasions, el professor ha arribat a agredir els petits de segon i tercer curs, una situació que ha provocat quadres d'angoixa entre alguns dels nens. L'Associació de Mares i Pares ha indicat que el síndic de greuges ha començat una investigació des de l'àrea de defensa dels drets dels nens i dels adolescents.

Anar al contingut