Barça

Els xiulets a Iniesta, l'expulsió de Villa i la lesió d'Adriano marquen la ressaca de San Mamés

Andrés Iniesta va rebre a San Mamés la primera escridassada des que es va convertir en heroi pel gol contra Holanda a la final del Mundial. El públic de La Catedral no va perdonar-li que exagerés, a parer seu, l'entrada que va costar la vermella directa a Amorebieta. El partit de Bilbao va ser duríssim, com demostra el fet que Villa va veure la cinquena vermella de la seva carrera i que Adriano es va fer una microruptura a l'adductor que li impedirà jugar a Kazan. El Barça té avui jornada de descans; dilluns s'entrena a les 9.30 h i a la tarda viatjarà cap a terres russes.

Actualitzat
Escridassada de La Catedral a Iniesta

Acostumat a les ovacions que ha rebut a tots els camps espanyols pel seu gol a la final del Mundial de Sud-àfrica, Andrés Iniesta va viure la situació contrària a San Mamés. La parròquia blanc-i-vermella va culpar-lo d'exagerar la caiguda que va comportar l'expulsió d'Amorebieta al minut 34 de la primera part, i a partir de llavors es va convertir en objecte de xiulets i insults, coronats per l'escridassada que es va endur en ser substituït per Thiago Alcántara al 82. El tècnic local, Joaquín Caparrós, va afirmar a la roda de premsa que "si 40.000 persones han xiulat Iniesta alguna cosa vol dir". Guardiola no va entrar en la polèmica i es va limitar a dir que "el públic és sobirà" i que "en qualsevol cas, l'afició de l'Athletic és meravellosa".

Cinquena expulsió de Villa

La targeta vermella directa que va veure Villa a San Mamés per donar un cop de puny a Carlos Gurpegui és la cinquena que veu el futbolista asturià des que juga a Primera Divisió. Les altres quatre van ser com a jugador del València: dues contra el Getafe, una contra el Vila-real i una altra contra el Deportivo de la Corunya. Ara cal veure si el Comitè de Competició el sanciona amb un sol partit -el de la propera jornada contra el Mallorca- o si n'hi imposa algun més tenint en compte el que va escriure l'àrbitre Mateu Lahoz a l'acta del partit.

Adriano serà baixa a Kazan

El lateral Adriano va ser la gran novetat de Guardiola a Bilbao, però el brasiler només va resistir 45 minuts per culpa d'una microruptura a l'adductor de la cama dreta que li impedirà viatjar amb la resta de la plantilla a Kazan per disputar la segona jornada de la fase de grups de la Champions. Els seus substituts podrien ser Maxwell o Abidal, que ja haurà tornat de Martinica, on ha estat una setmana per la mort del seu avi. El Rubin Kazan rebrà els blaugranes dimecres a les 18.30 h després de vèncer l'Alania de Vladikavkaz per 1-0 amb un gol de Salvatore Bocchetti al minut 37 de la primera part.

Rosell: "El Barça segueix pintant bé"

Gran expectació per veure Sandro Rosell en la inauguració del nou local de la Penya barcelonista de Rubí, que celebra el 50è aniversari. Només unes hores després de la victòria a San Mamés, el president blaugrana ha aprofitat la visita per destacar el bon moment que viu el club i la bona arrencada de temporada de l'equip. "Tot i que la temporada és llarga, el Barça segueix pintant bé", ha indicat. El president també ha recordat la figura de Ramon Llorenç, exporter del Barça i, segons ell, "un dels grans impulsors de la filosofia del futbol formatiu actual".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut