Els veïns de Garraf alerten del perill de creuar les vies de tren per anar a la platja

Els usuaris de Renfe avisen que les actituds imprudents es repeteixen sobretot els caps de setmana i demanen la millora de l'accés de l'estació

RedaccióActualitzat

Un cartell alerta clarament que no es poden creuar les vies, però a l'estació de Garraf, dins del municipi de Sitges, ignoren la prohibició per anar a les platges. Els veïns tenen por que qualsevol dia hi hagi un accident, tips d'actituds imprudents com les que denuncia Miquel Chimeno, usuari de Renfe:

"Les escenes que puc veure no les he vist a cap lloc d'Espanya. Veus des de competicions aviam qui creua més ràpid les vies, qui s'espera que el tren estigui més a prop o mares que creuen amb els nens de dos anys".

 

Quan hi ha vigilant, la situació millora, però el creuament de les vies es repeteix a les tardes i sobretot els caps de setmana, com alerta Glòria Mercader, que ho ha presenciat moltes vegades:

"Saben perfectament que han d'anar fins al final de l'andana, però veuen el mar allà i tranquil·lament passen i està a punt de passar el tren de Vilanova i és molt perillós".

 

L'Associació de Veïns de Garraf demana tant a Adif com a l'Ajuntament de Sitges que millorin l'accés, sobretot per a persones amb mobilitat reduïda, amb unes rampes a la banda de mar i un ascensor a la banda de muntanya, però es queixen que no escolten les seves reclamacions.

Adif ha assegurat a TV3 que aquest estiu no hi ha hagut gaires problemes en aquesta estació.

 

 

 

La vicepresidenta de l'Associació de Veïns, Iolanda Adroher, demana que l'Ajuntament solucioni aquest problema durant aquesta legislatura perquè "té el projecte de remodelació parcial de l'estació des de fa anys sobre la taula i s'hauria de fer un cop de cap pels veïns i les persones que venen a passar el dia".

ARXIVAT A:
MobilitatTransport públicRenfe
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut