Marsella

Els passatgers del creuer en quarantena per grip nova desembarquen a Marsella

Els 3.600 passatgers i 1.500 tripulants del "Voyager of the Seas", el creuer on es va detectar un brot de grip nova, finalment han pogut desembarcar al port de Marsella. Les autoritats franceses han determinat que només una persona està infectada per la grip, de la seixantena d'afectats inicialment.

Actualitzat
Les autoritats franceses han aixecat la quarantena per grip nova de les més de 5.000 persones, entre passatgers i tripulació, que anaven a bord del "Voyager of the Seas", un creuer que diumenge passat va sortir de Barcelona per fer un viatge d'una setmana pel Mediterrani.

Després d'haver-los prohibit el desembarcament al port francès de Villefranche, la majoria de passatgers han pogut baixar a terra ferma aquest dissabte, i a bord s'hi han quedat 146 persones que presenten símptomes o que havien estat en contacte amb l'única persona afectada per la grip nova.

Està previst que el "Voyager of the Seas", que és propietat de l'empresa de creuers Royal Caribbean, arribi aquest diuemenge a Barcelona.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut