El Suprem rebutja la llibertat provisional dels presos fins a la sentència del judici
Els acusats independentistes l'últim dia del judici del procés
Madrid

Els nou líders independentistes empresonats demanen el trasllat a Catalunya

Tots els sobiranistes en presó preventiva ho han sol·licitat als centres madrilenys on són actualment

Actualitzat

Els nou líders independentistes en presó preventiva ja han sol·licitat el seu trasllat a Catalunya davant les direccions de les presons madrilenyes on són.

Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull, Joaquim Forn, Oriol Junqueras, Raül Romeva i Jordi Cuixart han fet el tràmit a Soto del Real, i Carme Forcadell i Dolors Bassa, a Alcalá-Meco.

Ara, Institucions Penitenciàries, que depèn del Ministeri de l'Interior, preguntarà al Tribunal Suprem si té cap objecció per fer el trasllat. La decisió final, però, correspon a Interior.

El Suprem encara ha de resoldre els escrits de les defenses que demanen la llibertat dels processats després d'haver-se acabat el judici, una opció que la Fiscalia rebutja.

Els líders independentistes en presó preventiva van ser traslladats l'1 de febrer passat a Madrid amb motiu de l'obertura del judici del procés, que ha durat quatre mesos. Tots ells van passar al voltant de set mesos en presons catalanes.

ARXIVAT A:
Judici procésProcés catalàGovern empresonatOriol JunquerasRaül RomevaJordi TurullJosep RullJordi SànchezJordi CuixartCarme ForcadellDolors BassaJoaquim Forn
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut