Els Mossos busquen els autors d'un tiroteig amb tres ferits greus a Figueres
Vehicle abandonat pels autors del tiroteig al polígon de Vilatenim

Els Mossos busquen els autors d'un tiroteig amb tres ferits greus a Figueres

Un grup d'entre quatre i cinc persones armats amb subfusells van disparar contra tres homes en ple carrer

ACN / RedaccióActualitzat

Tres ferits en un tiroteig aquest dijous al vespre a Figueres, a l'Alt Empordà. Els fets van passar cap a dos quarts de 10 a l'avinguda Vilallonga, al barri de la Marca de l'Ham. Un grup d'entre quatre i cinc persones van disparar contra tres homes en ple carrer.

Segons sembla, almenys un d'ells portava un subfusell. Després de disparar van fugir de la zona amb un BMW amb matrícula francesa fins al polígon de Vilatenim. Allà van abandonar aquest vehicle i van continuar la fugida cap a Roses amb un Renault Clio.

Els tres ferits van arribar pel seu propi peu a l'Hospital de Figueres. A dos d'ells, els que estaven més greus, els van traslladar a l'Hospital Josep Trueta de Girona. El seu pronòstic és greu, tot i que en principi no es tem per la vida de cap dels tres.

Els Mossos d'Esquadra, que s'han mobilitzat per localitzar els fugitius, creuen que el tiroteig podria estar relacionat amb un altre que va passar l'any passat també a Figueres i que va acabar amb dos detinguts. Tot plegat podria tractar-se d'una revenja per un tema de drogues.

Els Mossos han demanat la col·laboració de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional espanyola perquè despleguin unitats a la frontera francesa a la Jonquera per evitar que els sospitosos puguin fugir del país.  

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut