El Winterthur Barça, sense Navarro ni Fucka, apallissa el Cibona a l'Eurolliga

El Winterthur Barça no ha trobat a faltar la baixa dels lesionats Joan Carles Navarro i Gregor Fucka. L'equip de Dusko Ivanovic ha apallissat el Cibona de Zagreb en la cinquena jornada de l'Eurolliga. Un resultat que situa l'equip blaugrana a només una victòria del liderat del grup A. Un parcial de 30-8 en el segon quart ha estat clau i ha trencat el partit a favor del Barça. Kakiouzis, amb 25 punts, ha estat el màxim anotador del partit.

Tot i el mal inici del Barça, en què el Cibona ha agafat set punts d'avantatge, 2-9, els homes de Dusko Ivanovic han ofert tot un recital. Han acabat el primer període al davant en el marcador, 22-19, amb un triple del millor jugador del partit, Kakiouzis. En el segon quart, els blaugrana han seguit amb un alt nivell defensiu i amb un parcial de 30-8 han trencat el partit. En aquests segons 10 minuts, Kakiouzis ha seguit sent el líder del Barça sobre el parquet del Palau Blaugrana (52-27). El tercer i el quart períodes no han tingut color. Els catalans han anat aixemplant les diferències a favor seu i els parcials s'anaven repetint. Al final del tercer quart, el Barça guanyava per 31 punts de marge, 72-41. En els últims deu minuts Ivanovic no ha deixat que els seus homes es relaxessin, tot i que ha reservat Kakiouzis a la banqueta. Però la diferència s'ha anat fent més gran, fins al 97-50. Ugrinoski, en l'últim segon, ha anotat un triple que ha fixat el marcador final en 97-53.