Hi ha més demanda a les línies costaneres entre Barcelona, Garraf, Maresme i la Costa Brava (ACN/Àlex Recolons)

El transport públic es reforça per la revetlla: més places a Rodalies i metro tota la nit

A Barcelona, metro i tramvia funcionen de manera ininterrompuda i Ferrocarrils donarà servei fins a les 2 de la matinada

RedaccióActualitzat

Els principals operadors de transports reforcen el servei per facilitar la mobilitat de les persones per la revetlla de Sant Joan. Rodalies reforçarà amb 10.500 places addicionals les línies costaneres entre Barcelona, Garraf, Maresme i la Costa Brava, en les quals es preveu un augment de la demanda i també ho faran algunes línies de Nitbus de l'AMB.

La xarxa de metro i tramvia de la capital catalana oferiran servei ininterromput la nit de Sant Joan i Ferrocarrils de la Generalitat prestarà el servei fins a les dues de la matinada. Els combois de metro circularan sense interrupció des de les cinc de la matinada de divendres 23 fins a mitjanit nit de diumenge dia 25.

A més, es reforçarà el servei a tota la xarxa incrementant el nombre de trens un 22% respecte a l'oferta habitual de la matinada; que serà especialment significatiu a la línia L4, on hi ha més parades que donen a les platges.

Pel que fa al tramvia, les línies del Trambaix i del Trambesòs tindran combois circulant des de les cinc de la matinada de divendres 23 fins a les dues de la matinada de diumenge 25.

Al seu torn, FGC prestarà el servei usual de feinera vigília de festiu, fins a les dues de la matinada, i es reprendrà el servei normalment a les cinc del matí de dissabte.

El Nitbus de l'AMB, que dona servei a 18 municipis, oferirà el servei habitual amb reforços puntuals en línies concretes. Els busos nocturns de la Generalitat mantindran l'oferta al 100%. Els autobusos urbans de Barcelona mantindran l'oferta habitual de dia feiner per al dia 23 i de dia festiu per al dia 24.

 

ARXIVAT A:
TrànsitMobilitatSant Joan
Anar al contingut