El Saragossa humilia el Madrid (6-1) i deixa l'eliminatòria de semifinals de Copa sentenciada

El Saragossa té un peu i mig a la final de la Copa del Rei. Els aragonesos han guanyat per 6-1 el Reial Madrid en el partit d'anada de la primera semifinal. Els de Víctor Muñoz, que van eliminar el Barça en els quarts de final, han trencat la ratxa de set victòries consecutives de l'equip blanc. Diego Milito ha marcat els quatre primers gols del Saragossa i Ewerthon ha estat l'autor del cinquè i sisè. Baptista, de cap, ha estat el golejador del Madrid.

Amb una Romareda plena, el Saragossa ha continuat la seva bona línia a la Copa del Rei i des del primer minut ha atacat la porteria del Reial Madrid. El primer gol del partit no s'ha fet pregar. Ha arribat en el minut 14 després d'una bona jugada d'Ewerthor que Diego Milito ha aprofitat per obrir el marcador. De tota manera un error de César Sánchez que ha acabat amb un topada espectacular amb Robinho hauria pogut canviar el signe del partit si l'àrbitre Pérez Burrull l'hagués considerat com a penal. Però no ha estat així i l'equip de Víctor Muñoz ha continuat amb el festival de joc i gols. La banda esquerra de Roberto Carlos ha fet aigües i en el minut 21 Diego Milito ho ha tornat a aprofitar per tornar a batre Casillas després d'un molt bon dríbling. La velocitat impresa pel Saragossa en els primers minuts del partit ha deixat "KO" l'equip de López Caro. El davanter argentí ha acabat d'enfonsar el Madrid. Ha estat en una centrada de Cani que ha rematat de cap i ha tingut la sort que ha tocat el cos d'Helguera i ha despistat Casillas. El davanter argentí del Saragossa està en un moment excepcional de joc. La primera part ha estat molt bonica i clarament dominada per l'equip local. Però una jugada d'estratègia ha permès al Madrid tornar a entrar en el partit. El llançament de falta suau de Beckham ha sorprès la defensa aragonesa i Julio Baptista ho ha aprofitat per marcar (3-1). Iker Casillas ha salvat de nou el seu equip en una altra gran ocasió de Diego Milito, en un trepidant primer temps. Però el festival de Milito no s'ha acabat a la primera meitat. Al minut 10 de la segona ha aconseguit el quart del Saragossa i també el quart del seu compte particular. Cani ha tret el llançament de córner i Diego Milito, lliure de marca, ha tornar a enviar la pilota al fons de la xarxa. El públic de La Romareda ha embogit i ha empès el seu equip a buscar una nova diana. I aquesta ha arribat. Ara, però, no ha estat de Diego Milito, l'encarregat de marcar el cinquè ha estat Ewerthon a passada de Cani, que també ha jugat un bon partit. El Saragossa ha tingut més ocasions per ampliar les diferències al marcador, però Casillas ha estat encertat. De totes maneres, el 5-1 no ha estat el resultat definitiu. Ewerthon, amb un impressionant xut des de fora l'àrea, ha marcat el sisè. El Saragossa anirà al Bernabéu amb una renda de cinc gols, prou àmplia com per assegurar-se el pas a la final.