El Saragossa, campió de la Copa del Rei en vèncer el Madrid en la pròrroga

Onze anys després, Reial Madrid i Saragossa s'han tornat a trobar en una final de la Copa del Rei. Els aragonesos han impedit que el Madrid guanyés la Copa del Rei a Barcelona. L'equip de Víctor Muñoz ha guanyat la final per 2-3, però ho ha hagut de fer en la pròrroga. Els gols del conjunt campió han estat de Dani Garcia, de Villa -de penal- i de Galleti. Els golejadors de l'equip blanc han estat Beckham i Roberto Carlos. Amb tot mereixement, el Saragossa s'ha emportat la sisena Copa de la seva història, mentre que el Madrid suma un altre any, i ja en seran onze, sense guanyar aquest trofeu.

El Madrid s'ha avançat en el marcador amb un llançament de falta molt llunyà, que David Beckham ha enviat al fons de la xarxa amb la cama dreta, en el minut 24. La reacció aragonesa no s'ha fet esperar. Cinc minuts després, l'exblaugrana Dani Garcia provocava la cridòria de l'afició aragonesa, i empatava el partit en aprofitar una centrada de l'exmadridista Savio. Però l'alegria s'ha desfermat encara més quan, un minut abans del descans, Carmona Méndez ha assenyalat penal en una falta dins l'àrea de Guti sobre Villa. El mateix Villa ha estat l'encarregat de transformar la pena màxima. Només s'havien disputat tres minuts de joc de la segona meitat, quan Roberto Carlos, també de llançament de falta molt llunyà, establia un altre cop l'empat en el marcador, aprofitant un Lainez mal col·locat. Poc després, Zidane ha estat a punt de marcar mitjançant una grandíssima rematada de cap. I en el minut 67, l'equip de Víctor Muñoz s'ha quedat amb un home menys per l'expulsió de Cani, que ha vist la segona targeta groga per una dura entrada a Guti. Amb empat a dos s'ha arribat a la pròrroga. En la primera part de la pròrroga, Guti ha vist la segona targeta groga i ha estat expulsat. I ha estat en el minut 6 de la segona part de la pròrroga quan Galleti ha aconseguit el gol de la victòria, amb un gran gol des de fora de l'àrea. La pilota bota davant de César i el supera. Aquest ha estat el gol que ha donat la sisena Copa del Rei al Saragossa.