El Santos derrota l'Independiente de Medellín (3-2) i ja és a la final de la Libertadores

El Santos brasiler s'ha convertit en el primer finalista de la Copa Libertadores d'Amèrica, després de derrotar per 3 gols a 2 l'equip colombià de l'Independiente de Medellín. Els colombians han anotat el primer gol de l'encontre, tot just en el minut 13 del primer temps, mentre que l'empat per part brasilera ha arribat abans del descans, en el minut 36. En el segon temps, s'ha repetit la història, i el Santos ha tornat a avançar-se en el marcador, per després donar pas de nou a la igualada per part colombiana. A quatre minuts del final, el Santos ha sentenciat amb el definitiu 3-2. En l'anada, el Santos ja havia derrotat l'Independiente per 1-0.