Les propietàries del restaurant Barceló de Campdorà alcen un cartell amb el 56795, primer premi de la Grossa de Cap d'Any, el 31 de desembre de…
Les propietàries del restaurant Barceló de Campdorà alcen un cartell amb el 56795, primer premi de la Grossa de Cap d'Any, el 31 de desembre del 2017 (Horitzontal).

El restaurant Can Barceló de Campdorà reparteix 8 MEUR de la Grossa i es reivindica com a "talismà" del sorteig

ACN Campdorà.-El restaurant Can Barceló de Campdorà (Gironès) ha tornat a ser notícia, després de repartir 8 MEUR del primer premi de la Grossa de Cap d'Any. L'establiment ja va donar 3 MEUR l'any passat gràcies a un segon premi. La propietària del negoci, Nuri Barceló, explica que s'ha venut íntegrament per internet, i de fet, la major part del número se l'han quedat els Pastorets de l'Ametlla de Merola (Berguedà), excepte algunes butlletes que se les han quedat particulars. Barceló ha explicat que "estan molt contents" perquè s'han convertit en un "talismà" en aquest sorteig. "Som la 'Doña Manolita' de la Grossa" exclamava entre copes de cava i crits d'alegria de la cinquantena de clients i curiosos que s'han acostat aquest diumenge al bar.

El restaurant Can Barceló del petit municipi de Campdorà torna a ser notícia un any després d'haver-ho estat. La Grossa de Cap d'Any ha tocat de nou, i ho ha fet en el mateix establiment que el 31 de desembre de 2016 va repartir 3 MEUR gràcies al segon premi d'aquest sorteig. Aquest cop però, s'han endut la Grossa i han repartit 8 MEUR del 56795, que s'ha venut tot per internet i principalment a l'Associació dels Pastorets de l'Ametlla de Marola. Des de que s'ha sabut que un any més havien estat afortunats desenes de clients i curiosos s'han acostat a l'establiment on ja s'hi amuntegaven nombrosos mitjans de comunicació. A dins, la propietària del negoci, la Nuri Barceló, brindava amb cava i rebia abraçades dels veïns. "Estem molt contents, però ens hauria agradat que hagués tocat a algun client", reblava.I és que, llevat de tres butlletes que s'han venut a particulars, la resta se les ha emportat l'associació del Berguedà. "La sort és per qui la busca", assegurava Barceló, en referència a que havia aconseguit un segon premi l'any passat i que va vendre en exclusiva a una penya del Barça del Barri de Gràcia de Barcelona.La 'Doña Manolita' de la GrossaUna de les principals satisfaccions de la propietària del bar és haver-se distingit com "un talismà" dels qui juguen a la Grossa. "Ens hem convertit en la 'Doña Manolita' de la Grossa", bromejava, mentre reconeixia que aquest any havien augmentat el nombre de vendes, sobretot gràcies a l'èxit del 2016.Amb tot, Barceló assegura que "han treballat molt" i que cada cop "costa més", ja que el negoci no és vendre loteria sinó l'hostaleria. "Cada cop tenim més clients que ens en demanen i hem de tenir-ho tot a punt", ha conclòs.

Anar al contingut