El rei Felip VI, en un acte dijous passat (EFE / JuanJo Martín)
El rei Felip VI, en un acte dijous passat (EFE / JuanJo Martín)

Felip VI farà una quarantena de deu dies per contacte amb un positiu

Actualitzat

El rei Felip VI haurà de fer una quarantena de deu dies per haver estat en contacte amb una persona que ha donat positiu de coronavirus.

El monarca ha sabut aquest dilluns que una persona amb qui va tenir un contacte estret aquest diumenge és positiva de Covid-19, per la qual cosa ha suspès totes les seves activitats oficials i farà un període de deu dies de quarantena.

Aquest dilluns, Felip VI ha presidit la reunió del Consell Científic del Reial Institut Elcano, que s'ha fet parcialment de manera telemàtica. A la tarda, ha rebut el comandament aliat de Transformació, el general André Lanata, en audiència.

Segons informa l'agència Europa Press, la Casa del Rei ha aclarit que tant la reina Letícia com les dues filles dels monarques podran continuar les seves activitats amb normalitat.

L'única activitat oficial de Felip VI per a aquesta setmana era un viatge a Sevilla amb la reina per inaugurar dimecres el Tourism Innovation Summit.

 

La reina va fer quarantena al març

Al març, al principi de la pandèmia, la reina Letícia va haver de fer una quarantena preventiva al març, després de coincidir en un acte amb la ministra d'Igualtat, Irene Montero, que va donar positiu per coronavirus.

Al setembre, la princesa d'Astúries també va estar aïllada per un cas de Covid a la seva classe.

 

 

ARXIVAT A:
Felip VIMonarquiaCoronavirus
Anar al contingut