Barça

El president Josep M. Bartomeu visita els entrenaments dels primers equips de futbol i bàsquet

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, s'ha desplaçat a la Ciutat Esportiva per saludar i encoratjar les plantilles del primer equip de futbol i bàsquet

Redacció Esport3Actualitzat

Josep Mª Bartomeu ha presenciat bona part de l'entrenament de l'equip de Quique Setien. La visita del president, que anava acompanyat d'Òscar Grau, director executiu del club, ha trencat la rutina de l'entrenament per uns minuts. Bartomeu i Grau han seguit la sessió preparatòria del primer torn de jugadors i a l'acabament s'ha trobat amb aquest primer grup de jugadors. Posteriorment, la trobada ha estat amb els futbolistes del segon torn d'entrenaments. L'equip va tornar a l'activitat de manera individualitzada el 8 de maig i, des del dia 18, el primer equip ja treballa amb grups de fins a 10 jugadors. Demà l'equip té festa.

Abans de marxar de la Ciutat Esportiva, Josep Maria Bartomeu s'ha desplaçat a la  pista d'entrenament de l'equip de  bàsquet. El president ha parlat amb l'entrenador, Svetislav Pesic y ha saludat a diversos jugadors que estan pendents de saber quan tornarà la lliga ACB.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut