Barcelona

El nou disc de Springsteen, "Working on a Dream", sortirà a la venda al gener

Bruce Springsteen ha anunciat que al gener treurà un nou disc, el 24è de la seva carrera musical. El nou treball de The Boss sortirà a la venda el 27 de gener, es diu "Working on a Dream" i inclou dotze cançons noves enregistrades amb el seu grup de sempre, la E Street Band. Es tracta de cançons que Springsteen ha gravat aprofitant les pauses de la gira que aquest mateix estiu l'ha portat a Barcelona. El rocker nord-americà ja va tocar en públic "Working on a Dream" en un míting en favor de Barack Obama dos dies abans de les eleccions als Estats Units. Però tan bon punt s'ha anunciat la sortida al mercat d'aquest disc s'han retirat del portal YouTube les imatges corresponents a aquell concert.

Actualitzat
El nou àlbum de Springsteen és una col·lecció de dotze temes nous compostos per ell i gravats amb la E Street Band, que es completa amb dos temes addicionals. El llançament ha estat anunciat a la web de Springsteen, on s'explica que el disc ha estat produït per Brendan O'Brien, que ja va col·laborar amb The Boss en el seu anterior àlbum, "Magic", publicat l'any passat.

Springsteen ha explicat que precisament després de gravar "Magic" i animat pel retorn dels sons més pop d'aquell disc, va continuar gravant temes durant les pauses de la seva gira mundial, que l'últim any el va dur a recòrrer els escenaris de tot el món, inclosos els de Barcelona, Madrid i Sant Sebastià, durant l'estiu passat.

The Boss també ha avançat que l'àlbum captura l'energia que va viure la banda en els concerts d'aquesta gira i que les noves cançons van ser compostes de pressa i gravades a l'estudi amb poques presses. L'àlbum comença amb "Outlaw Pete" i s'acaba amb "The last carnival", i inclou com a temes addicionals "The Wrestler" i "A night with the Jersey Devil".

Entre la sortida d'aquest nou disc, "Working on a Dream", i l'anterior, "Magic", transcorreran només 15 mesos, un fet inusual en la carrera de Springsteen, que ja acumula 49 anys de trajectòria i 24 discos, des del seu primer àlbum, el 1973, "Greetings from Ashbury Park, NJ".
Anar al contingut