Actualitat grana

El Nàstic presenta Gil i Cáceres abans del partit amistós contra el Saragossa

Dia de presentacions a Tarragona. El Nàstic ha presentat els dos últims fitxatges, el paraguaià César Cáceres i el brasiler Gilberto Ribeiro "Gil". Aquesta tarda els tarragonins es presenten davant de l'afició en un partit amistós contra el Saragossa. Els dos nouvinguts tindran minuts perquè la graderia els pugui veure per primera vegada, a banda de compenetrar-se amb els seus nous companys. Els de Luis César, que aquest matí s'han entrenat de manera suau, volen donar una bona imatge i començar a conjuntar l'equip de cara al primer partit de Lliga, contra l'Espanyol.

Actualitzat

El brasiler Gil ja ha començat a veure què n'espera Luis César, mentre que el defensa paraguaià Cáceres s'ha mostrat encertat en les rematades a porteria. Per la seva banda, Makukula ha pogut entrenar-se amb normalitat i tot apunta que Tarragona el veurà jugar per primera vegada.

El nou Nàstic de primera es presenta aquest dijous davant de l'afició. A Tarragona hi ha autèntica febre per veure en acció les noves peces de Luis César, en l'amistós contra el Saragossa. Abans del partit es presentaran un per un els integrants de la plantilla, amb els corresponents parlaments del president, l'entrenador i el capità. La plantilla va decidir ahir els dorsals per la temporada. Dos dels transferibles, Jaio i Òscar Álvarez, no en tindran.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut