"El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, dona suport als dos nois agredits a Berga en un atac homofòbic

Aquesta matí, Mònica Terribas ha mostrat els seu suport als dos joves apallissats que s'estaven fent un petó a la porta d'una discoteca de Berga.

A la portada del programa, la realitzadora ha dit: "que cadascú es faci els petons que vulgui i on vulgui. Que cap salvatge no aturi estimar-vos on vulgueu i com vulgueu. Que cap salvatge aturi cap petó. Tot el suport als nois de Berga que dissabte van rebre una brutal pallissa d'uns salvatges homòfobs perquè van fer això... Un petó a una persona que tens a prop o que t'estimes. Quin és el problema? Feu-vos un petó amb qui teniu a la vora, on sigueu, a l'andana del tren, al cotxe, a casa esmorzant, i us feu una selfie i els hi dediquem als agressors de Berga.

També en un missatge a Twitter, Terribas ha dit: "Que cap salvatge aturi un petó. Feu-vos un petó amb qui teniu a la vora, on sigueu i els hi dediquem de tot cor als agressors de Berga" i ha adjuntat una imatge de la realitzadora fent-se un petó amb la redactora del seu equip Marta Romagosa.

Recordem que dos nois han denunciat una agressió homòfoba a Berga. Tal com ha explicat un dels denunciats, els fet van passar a les quatre de la matinada de diumenge davant de la sala La General quan es feien un petó.

A causa de la pallissa va ser necessari avisar una ambulància i la parella va ser atesa a l'hospital comarcal Sant Bernabé dels cops i contusions. Ja han estat donats d'alta.

Els Mossos d'Esquadra ja han obert diligències i han començat  les investigacions, en principi, contra una persona.

Si voleu veure la portada del programa  i el petó de les dues periodistes, podeu anar aquí.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut