L'escriptor Jaume Cabré.
L'escriptor Jaume Cabré.
França

El "Jo confesso", de Jaume Cabré, segueix acumulant vendes i nominacions a premis internacionals

Èxit de vendes a França del "Jo Confesso", de Jaume Cabré. El llibre es va publicar el 4 de setembre al país gal, i a hores d'ara ja se n'han venut 16.000 exemplars. El llibre és finalista dels premis Médicis i dels premis Fèmina, que són els més importants que s'atorguen a obres traduïdes, i ja fa dies que és a les llistes de llibres més venuts.

RedaccióActualitzat
Èxit de vendes a França del "Jo Confesso", de Jaume Cabré. El llibre es va publicar el 4 de setembre al país gal, i a hores d'ara ja se n'han venut 16.000 exemplars.

Després de publicar-se a Catalunya, el "Jo Confesso" va sortir a Alemanya, Itàlia, Holanda i a Polònia, on a hores d'ara ja se n'han venut 50.000 exemplars. A França, on el llibre ha rebut gran suport tant per part del públic com de la crítica, el llibre és finalista dels premis Médicis i dels premis Fèmina, que són els més importants que s'atorguen a obres traduïdes, i ja fa dies que és a les llistes de llibres més venuts.

Esther Pujol, editora del Grup 62, ho ha qualificat d'èxit sense precedents per a la literatura catalana. Al llarg dels propers mesos es publicaran les versions danesa, noruega, russa i coreana del "Jo confesso".
Anar al contingut