David Resina, jugador del Fraikin Granollers. (Foto: www.bmgranollers.cat)
Handbol

El Fraikin Granollers domina el Valladolid des del començament (22-27)

El Fraikin Granollers ha guanyat a la pista del Cuatro Rayas Valladolid per 22 a 27. Els locals han sortit a la pista adormits en defensa, cosa que ha permès als vallesans marxar en el marcador des del començament. El porter Schulz ha aconseguit 16 aturades, mentre que Salinas ha sumat 6 gols i Blanxart 5 més.

Actualitzat

El Fraikin Granollers ha guanyat a la pista del Cuatro Rayas Valladolid per 22 a 27. Els locals han sortit a la pista adormits en defensa, cosa que ha permès als vallesans marxar en el marcador des del començament. Un parcial d'1 a 4 ha obligat el tècnic Nacho González ha demanar un temps mort que no li ha donat els fruits desitjats. Tot i que han millorat la seva defensa, la seva falta d'encert ha permès als jugadors del Granollers ampliar el seu marge.

En la segona meitat una reacció de l'equip local quan perdia de 7 els ha posat només 3 gols a sota, 14 a 17. I qui s'ha vist obligat a demanar un temps mort ha estat l'entrenador visitant Antonio García. La mesura ha estat efectiva, i els seus jugadors han assegurat el triomf. El porter Schulz ha aconseguit 16 aturades, mentre que Salinas ha sumat 6 gols i Blanxart 5 més.


 

Anar al contingut