Palma

El fiscal del "cas Nóos" qüestiona l'acusació de Manos Limpias a la infanta en la declaració d'Urdangarin

Horrach ha començat la seva interveció demanant a Urdangarin si "Kit és la seva dona?" i si "parla vostè en clau amb la seva dona?".

RedaccióActualitzat

El fiscal del "cas Nóos", Pedro Horrach, ha sorprés la president del tribunal, Samantha Romero, en l'inici de la declaració d'Iñaki Urdangarin. Horrach ha començat l'interrogatori qüestionant els documents aportats per Manos Límpias per inculpar la infanta Cristina. Romero, s'ha mostrat sorpresa:

"És la primera vegada que veig que una acusació qüestiona la prova d'una altra acusació."

Horrach ha començat la seva interveció demanant a Urdangarin si "Kit és la seva dona?" i si "parla vostè en clau amb la seva dona?". El fiscal anticorrupció es referia al contingut d'un correu electrònic d'Urdangarin dirigit a la infanta Cristina que l'acusació popular de Manos Limpias va introduir en el seu interrogatori al seu soci a Nóos, Diego Torres. L'objectiu del correu era intentar provar que la dona d'Urdangarin estava informada dels negocis del seu marit.

Tot i la sorpresa, la presidenta de la sala ha permès a Horrach interrogar Urdangarin sobre els documents de Manos Límpias. Són correus entre l'exduc de Palma i la seva dona. Urdangarin ha reconegut que hi havia comunicacions, però que es limitaven a temes que no tenien res a veure amb les activitats de Nóos i Aizoon.

Després d'uns minuts, Horrach ha justificat la seva intervenció: "La missió de l'acusació no és només acusar, sinó també oposar-se a les acusacions que s'estimen infundades".

La presidenta del tribunal li ha contestat: "Un cop introduïts els documents, el tribunal els pot llegir per si mateix i arribar a les conclusions que hagi d'arribar, però en fi...".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut