El conductor, de 20 anys i veí de Lleida, feia poc que tenia el carnet de conduir i va donar positiu a la prova d'alcoholèmia
El conductor, de 20 anys i veí de Lleida, feia poc que tenia el carnet de conduir i va donar positiu a la prova d'alcoholèmia

El conductor de la furgoneta que va bolcar a Lleida, acusat d'homicidi imprudent

A l'accident va morir un passatger i els altres dos, entre ells el conductor, van sortir-ne il·lesos

RedaccióActualitzat

El conductor de la furgoneta que divendres va sortir de la via, a Lleida, va bolcar i va provocar la mort d'un dels tres ocupants està acusat d'homicidi per imprudència greu. L'home, que superava la taxa màxima d'alcohol també està acusat de conducció temerària. Aquest diumenge ha passat a disposició judicial i ha quedat en llibertat amb càrrecs.

A l'accident va morir un passatger. Els altres dos, entre ells el conductor, van sortir-ne il·lesos. La víctima, un home de 55 anys, viatjava al seient posterior del vehicle.

Els fets van passar cap a les 19.45 del vespre de divendres en una de les entrades del Polígon del Segre, quan el vehicle va sortir de la via i va bolcar. El mateix vespre els Mossos van detenir el conductor, novell, de 20 anys, acusat d'un delicte d'homicidi per imprudència greu, ja que en la prova d'alcoholèmia va donar positiu. També se l'acusa de conducció temerària per circular amb excés de velocitat.

El punt on va passar l'accident al polígon del Segre de Lleida
El punt on va passar l'accident al Polígon del Segre de Lleida

Amb la víctima de divendres, ja són 82 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut