El carrer Progrés, ambientat en Harry Potter, millor carrer guarnit de Gràcia

El carrer Mozart s'endú el segon premi i la travessia de Sant Antoni, el tercer

RedaccióActualitzat

El barri de Gràcia de Barcelona ja ha triat el seu millor carrer guarnit. És el carrer Progrés, amb una ambientació basada en el món màgic de Harry Potter.

El guardó coincideix amb els seus 80 anys de participació ininterompuda al concurs. Els veïns ho han celebrat eufòrics:

 

 

Feia sis anys que el carrer no s'enduia el primer premi. El 2013 ho va fer amb un altre univers literari i cinematogràfic: Jurassic Park.

Progrés pren el relleu al carrer de la Llibertat, que va guanyar el 2018 amb la decoració "Els sons rurals".

El carrer Mozart ha quedat segon amb la proposta "La biblioteca cinc minuts després de la mitjanit".

La travessia de Sant Antoni, guarnit amb la "Ruta de la Travesseda" s'ha emportat el tercer premi imitant el recorregut de la Ruta de la Seda.

El carrer Joan Blanques de Baix de tot i Fraternitat de Baix han estat els següents d'una llista que ha comptat amb la participació de 24 carrers, una xifra que no s'assolia des del 2001. Enguany han participat per primera vegada la plaça del Nord, la placeta de Sant Miquel i també el carrer de Lluís Vives, que ha tornat a la festa després de cinquanta anys.

L'organització també ha concedit premis vinculats amb els valors, com el guardó al carrer més accessible o la millor reutilització del material. Com és habitual, també s'han reconegut els balcons i portalades guarnides.

Fins dimecres està previst que passin per Gràcia més de dos milions de persones.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut