Actuació de Pussy Riot a Edimburg
Actuació de Pussy Riot a Edimburg
El Prat

Dues Pussy Riot expulsades de l'avió al Prat per causar un incident anant borratxes

El grup de punk rus havia actuat dissabte a la sala Apolo de Barcelona i es dirigia a Milà

Actualitzat

Dues membres del grup de punk rus Pussy Riot van ser expulsades de l'avió perquè anaven begudes ivan causar un incident, quan estaven a punt d'enlairar-se a l'aeroport del Prat.

Les artistes van causar enrenou en una discussió a dins de la nau quan ja rodaven per la pista d'enlairament. Eren les 5 de la tarda i el comandant, informat que les passatgeres estaven sota els efectes de l'alcohol, va tornar enrere i va fer venir la Guàrdia Civil perquè les fora per motius de seguretat. Els agents les van fer baixar sense que oferissin resistència, però ho va fer amb una ampolla d'alcohol a la mà. L'avió es va poder enlairar pocs minuts després rumb a Milà.

 

La Guàrdia Civil va fer baixar de l'avió Maria Aliójina i una altra membre del grup.


Es tracta de Maria Aliójina i un altre membre de la gira del grup que van actuar dissabte a la Sala Apolo. El vol les havia de portar a Milà on avui   havien d'actuar.

El grup està fent una gira mundial, "Riot DaysTour", un nou projecte teatre-punk basat en el llibre d'Aliójina "Riot days" i dirigit per ella mateixa, i amb la participació de la seva companya Kyril Masheka i el duo de música AWOTT (Asian Women On The Telephone). Han actuat també a Bilbao, Madrid i València.

 

Una actuació del grup l'any passat a Edimburg.


Fonts de la productora han indicat que s'han hagut de quedar aquest dimarts a Barcelona a l'espera de poder viatjar en les properes hores a Milà, on actuaran dijous que ve.

Maria Aliójina va ser condemnada a dos anys de presó a l'agost de 2012 per un delicte de "gamberrisme" relacionat amb "odi religiós" després d'una "oració punk" en una església.

 

Maria Aliójina, el 2013 quan va sortir en llibertat de la presó russa.

Pussy Riot, amb seu a Moscou, es va fundar al març del 2011, quan va organitzar actuacions provocatives no autoritzades de punk rock guerrilla en llocs públics inusuals, que després es van convertir en vídeos musicals i es van publicar a internet.

ARXIVAT A:
MúsicaCulturaPolicial
Anar al contingut