Tàrrega

Dos detinguts a Tàrrega per extorsionar dues famílies

Dos individus d'origen romanès han estat detinguts pels Mossos d'Esquadra acusats d'extorsionar dues famílies a les quals exigien diners a canvi de no agredir-les. La policia autonòmica creu que els arrestats pertanyen a una xarxa organitzada. Per tant, no descarta que hi hagi més implicats i manté oberta la investigació.

Actualitzat
A principis del mes de desembre, una família romanesa de Tàrrega va denunciar als Mossos d'Esquadra que havia rebut una carta en què amenaçaven la integritat de tots els membres si no pagaven els diners que els reclamaven. Els agents van obrir una investigació que els va portar a detenir dos individus, de 23 i 58 anys, també d'origen romanès, acusats d'extorsió.

Els agents creuen que tots dos formen part d'una xarxa dedicada a reclamar diners als seus compatriotes a canvi del benestar de tots els membres de la família. Tot apunta que a Tàrrega ho han fet amb dues famílies, tot i que no descarten que hi hagi més víctimes i més implicats en aquest grup organitzat. Per això, la investigació es manté oberta.

Els dos detinguts van ingressar a la presó per ordre del titular del jutjat de Cervera. A més d'extorsió, se'ls acusa d'un delicte d'atemptat contra l'autoritat perquè en el moment de la detenció es van enfrontar als agents que els arrestaven.
Anar al contingut