Barcelona

Discos Castelló tanca definitivament

La mítica botiga del carrer Tallers de Barcelona tancarà el 31 de març després d'anys de crisi deguda a la pirateria i a la competència d'internet

RedaccióActualitzat

La botiga Discos Castelló, al carrer Tallers de Barcelona, està a punt de tancar per sempre. Aquesta botiga, fundada el 1928, s'ha convertit al llarg de les dècades en un símbol de la bona música, on els aficionats podien trobar discos que no es trobaven en les altres botigues i també un tracte professional i molt entès en tot tipus de músiques, però la competència d'internet ha acabat forçant-ne el tancament.

L'èxit de la seva fórmula havia portat els descendents del fundador a expandir el negoci i obrir més botigues en centres comercials com Gran Via 2, la Maquinista o l'Ànec Blau de Castelldefels. Però la crisi i la digitalització van fer baixar dràsticament les vendes i van portar-los a tancar la majoria d'aquestes noves botigues i a fer suspensió de pagaments el 2009. Llavors els propietaris en van culpar la crisi econòmica i les descàrregues per internet, sobretot les pirates.

Des de llavors les coses no han millorat, i la família ha anat tancant la resta de botigues. Ara només quedava una botiga, l'original del carrer Tallers, que segons han explicat a TV3, tancarà el dia 31 de març. Al seu compte de Twitter, els propietaris aquesta setmana ja hi penjaven missatges que feien preveure la decisió:

 

La notícia l'ha avançat un diari barceloní, i després de les mostres de suport de molts aficionats, l'empresa ha confirmat la notícia de manera indirecta a través de Twitter:

 

Els missatges de suport s'han expressat també a Twitter, on els seguidors de la casa han expressat els records i les sensacions que està provocant la notícia:


Segons ha explicat una usuària de Twitter, aquest dijous al matí la gent que ha conegut la notícia vol aprofitar els últims dies de la botiga oberta:

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut