Susana Díaz ha fet declaracions a l'entrada del Comitè Federal
Susana Díaz ha fet declaracions a l'entrada del Comitè Federal
Madrid

Díaz insta Sánchez a convocar el congrés del partit "quan toqui" i d'acord amb els estatuts

Díaz ha recalcat que el PSOE té uns estatuts i que el Congrés es farà d'acord amb "el que marquen els estatuts", és a dir, al febrer

Redacció Actualitzat
La secretària general del PSOE a Andalusia i presidenta de la Junta, Susana Díaz, ha defensat que el Congrés del partit es faci "quan toqui" i d'acord amb "el que marquen els estatuts", en un clar desafiament al líder del Partit, Pedro Sánchez, que vol endarrerir-lo.

En declaracions als mitjans de comunicació a l'entrada del Comitè Federal del PSOE que se celebra aquest dilluns a Madrid, Díaz ha recalcat que el PSOE té uns estatuts i el Congrés es farà d'acord amb "el que marquen els estatuts", és a dir, al febrer.

A més, Díaz ha demanat que el partit faci "autocrítica" per "agafar forces amb vista al futur" de manera que el PSOE segueixi com a "element d'estabilitat".

La presidenta andalusa ha assenyalat que el secretari general està "reforçat" per tots els companys però ha afegit, en la línia d'aquests dies, que "és evident" que és el Comitè Federal que se celebra aquest dilluns és l'"òrgan de reflexió i en què s'ha d'acordar la política de pactes del partit".
Anar al contingut