Diverses persones brindant amb copes
Diverses persones brindant amb copes (iStock)

Detinguts dos fans del Liverpool per convidar tot un bar i voler marxar sense pagar a Madrid

Van arribar a demanar unes 90 copes de xampany i volien marxar sense pagar el compte de 2.200 euros

El partit des del calabós. Dos aficionats del Liverpool no viuran la nit somiada a Madrid. Havien viatjat per veure el seu equip als vuitens de finals de la Champions i han acabat detinguts. El seu delicte: beure massa, voler convidar tothom i intentar marxar sense pagar.

La Policia Nacional els ha detingut aquest dimecres de matinada. Tenen 49 i 52 anys i s'havien gastat 2.200 euros al bar de copes Commo, al barri madrileny de Huertas.

Segons la policia, havien arribat a demanar 90 copes de xampany. No se les van beure totes, sinó que van anar convidant tothom del local. "Som milionaris", anaven cridant, i van arribar a demanar als responsables del negoci que deixessin el compte obert.

El problema va ser a l'hora de marxar. Eren les tres de la matinada i no volien pagar. Els treballadors volien impedir que marxessin i es van posar violents. Fins que va arribar la policia, que els va detenir per un delicte d'estafa.

El local 'Commo' prop de la plaça del Sol de Madrid
El local Commo, prop de la plaça del Sol de Madrid (GoogleMaps)

Un compte de 1.000 euros, pagat

Els dos aficionats anglesos sí que havien pagat un primer compte de 1.000 euros. Després, però, van continuar bevent i van començar a convidar la resta de clients.

Tota la despesa que van fer en aquest local situat al carrer d'Espoz i Mina va ser en begudes alcohòliques.

Aquesta setmana Madrid s'ha omplert de turistes anglesos pel partit de tornada dels vuitens de final de la Champions League de futbol entre el Reial Madrid i el Liverpool.

 

Anar al contingut