Comissaria dels Mossos a Tarragona

Detingut un professor acusat d'abusos sexuals a quatre alumnes d'ESO de Tarragona

L'home, de 51 anys, va passar a disposició judicial dimecres, acusat d'un delicte contra la llibertat sexual, i va quedar en llibertat amb càrrecs

A Tarragona, els Mossos han detingut un professor d'educació secundària de l'escola Joan XXIII acusat d'abusos sexuals contra, com a mínim, quatre noies, alumnes seves, menors d'edat.

En quatre denúncies diferents, les adolescents l'acusen d'haver-se apropat en excés a elles i haver-los fet tocaments.

L'home, de 51 anys, va passar a disposició judicial dimecres, acusat d'un delicte contra la llibertat sexual, i va quedar en llibertat amb càrrecs.

El centre educatiu és concertat, titularitat de l'Arquebisbat de Tarragona, i està gestionat per una fundació cristiana. Hi estudien uns 1.500 alumnes.

En un comunicat, el centre diu que la conducta descrita per les afectades "podria ser qualificada d'assetjament sexual", per la qual cosa immediatament va activar el protocol de prevenció d'abusos, va cessar el professor i va donar l'alarma als Mossos d'Esquadra i a la Conselleria d'Educació de la Generalitat.

El Joan XXIII, que va rebre les denúncies el passat dia 5, assegura que ha actuat "amb diligència, transparència i, al mateix temps, amb la delicadesa apropiada a la naturalesa dels fets, cap a les alumnes i les seves famílies".

ARXIVAT A:
Assetjament sexual Educació
Anar al contingut