Badalona

Detingut un home a Badalona com a presumpte autor de la mort de la seva dona

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 62 anys a Badalona, per haver matat presumptament la seva dona, de 40, en un nou cas de violència masclista.

Fonts pròximes a la investigació han explicat que l'home s'ha presentat a la comissaria dels Mossos de la localitat per confessar els fets. Els agents s'han desplaçat fins al domicili de la víctima, on han trobat el cos ja sense vida amb evidents signes de violència

De moment no se saben les causes que han desencadenat l'agressió. L'àrea d'Investigació Criminal de la regió metropolitana nord ha obert una investigació.

En un comunicat, l'Ajuntament de Badalona ha condemnat aquest crim. De la mateixa manera, l'alcaldessa Maria Dolors Sabaté ha suspès tots els actes oficials que tenia previstos. Al seu compte de twitter s'ha mostrat consternada i assegura que continuaran compromesos en la lluita contra la violència de gènere. 


L'ajuntament de Badalona ha decretat dos dies de dol. Diversos col·lectius han organitzat actes de protesta i dilluns a les dotze del migdia es farà un minut de silenci davant de tots els edificis municipals. Al vespre, el consistori convoca un acte de rebuig i condemna de la violència masclista. També es farà un ple extraordinari per condemnar els fets. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut