Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Policia Nacional
Un vehicle de la Policia Nacional (Policia Nacional)
Vilassar de Mar, Maresme

Detingut per l'agressió sexual d'un menor amb qui va contactar a través d'un videojoc

L'agressor, de 23 anys, es va desplaçar des de Barcelona a Almeria, on es va trobar en un hotel amb la víctima, que el va denunciar

Redacció/ACNActualitzat

Un jove de 23 anys ha estat detingut a Vilassar de Mar acusat d'agredir sexualment un menor de 14, que vivia a Almeria i amb qui havia contactat a través d'un videojoc.

Precisament a través del joc en línia, l'agressor es va guanyar la confiança del menor. El va convèncer per intercanviar imatges de caràcter sexual, primer, i posteriorment va viatjar fins a Almeria per mantenir-hi una trobada sexual.

En l'escorcoll a casa del detingut, han localitzat un ordinador i set discos durs amb material pedòfil abundant, així com un telèfon mòbil i una targeta SIM que ara caldrà analitzar, i per això no es descarta l'aparició d'altres víctimes.

La investigació policial va començar a mitjans de febrer arran de la denúncia presentada pel menor, que va revelar la relació amb l'home i l'intercanvi d'imatges mitjançant una aplicació de missatgeria instantània i altres xarxes socials.

L'anàlisi del telèfon mòbil del menor va permetre corroborar el testimoni. L'agressor va fer-li diversos regals i va demanar-li mantenir relacions sexuals, tot i que sabia que era menor d'edat.


Xantatge

La trobada entre tots dos es va produir en un hotel d'Almeria. En assabentar-se que l'adolescent havia denunciat els fets, l'arrestat va començar a fer-li xantatge emocional a través del seu cercle més íntim amb l'objectiu que es replantegés la denúncia.

També va amenaçar de denunciar-lo per haver-se aprofitat d'una persona amb discapacitat, donant a entendre que ell en tenia reconeguda una.

Paral·lelament, va aconseguir els contactes de la mare i el germà de la víctima, a qui va intentar dissuadir de tirar endavant la denúncia.

Finalment, la Unitat Central de Ciberdelinqüència de la Policia Nacional va facilitar la localització del domicili de l'home, on van trobar nombrosos dispositius digitals amb informació rellevant per a la investigació, tant dels fets denunciats com del delicte de possessió de pornografia infantil.

Després de declarar davant del jutge, l'acusat ha estat posat en llibertat amb mesures cautelars a l'espera de judici. 

ARXIVAT A:
PolicialMenorsAgressió sexual
Anar al contingut