Una de les trucades va obligar la policia a desallotjar un jutjat de Santiago de Compostel·la (Europa Press / Policia Nacional)
Una de les trucades va obligar la policia a desallotjar un jutjat de Santiago de Compostel·la (Europa Press / Policia Nacional)

Detingut per compartir imatges d'agressions sexuals a nenes des de la feina

La investigació i la detenció d'aquest veí de Rubí s'han fet arran de la denúncia presentada per l'empresa on treballava

RedaccióActualitzat

Un veí de Rubí, al Vallès Occidental, ha estat detingut per la Policia Nacional, acusat de compartir imatges d'agressions sexuals a nenes d'entre 7 i 12 anys amb l'ordinador de la feina.

L'home conversava amb altres pedòfils i hi intercanviava aquest material a través d'una aplicació de videotrucades que s'havia instal·lat a l'ordinador corporatiu que utilitzava en el seu lloc de treball, en una multinacional sueca.

Els arxius van ser detectats gràcies a un programari que identifica imatges classificades com a explotació sexual infantil per part de la policia sueca.

A partir d'aquí, la investigació es va posar en marxa arran de la denúncia presentada pel responsable de recursos humans de l'empresa on treballava el detingut.

Això va posar en marxa la col·laboració amb el Centre Nacional de Delictes Informàtics de la policia sueca i, a més de localitzar els arxius, es va poder identificar l'ordinador al qual s'havien carregat des d'una memòria externa.

El registre del lloc de treball del detingut va permetre localitzar aquesta memòria externa amb fotografies i vídeos d'abusos sexuals a menors.

També s'ha fet un escorcoll al seu domicili, on es van trobar proves relacionades amb el delicte, segons informen fonts oficials.

ARXIVAT A:
Pederàstia Policia NacionalAgressió sexualPolicial
Anar al contingut