Dispositiu especial de Mossos a la plaça Sant Jaume per la celebració de la Champions (Mossos)

Detenen un home per agressió sexual en la celebració de la Champions a la plaça Sant Jaume

L'home s'hauria masturbat enmig de la multitud, va ser detingut allà mateix i la jutge l'ha deixat en llibertat provisional

RedaccióActualitzat

Aquest dimarts ha quedat en llibertat provisional l'home detingut pels Mossos per agressió sexual a una noia de 18 anys després de masturbar-se a la plaça Sant Jaume a l'esquena de la víctima, diumenge passat. L'acusat, d'uns 30 anys, va actuar aprofitant la multitud durant la celebració de la Champions femenina de futbol. La mare de la noia ho va veure i va avisar la policia, que el va detenir allà mateix.

Aquest diumenge hi havia un dispositiu especial desplegat a la zona aprofitant la celebració del títol europeu guanyat per les jugadores del Barça, que el van oferir a l'afició des dels balcons del Palau de la Generalitat i de l'Ajuntament.

La magistrada ha acordat deixar-lo en llibertat provisional amb mesures cautelars. Li ha prohibit acostar-se a menys de 1.000 metres de la víctima i ha d'estar a disposició del jutjat sempre que sigui requerit. La causa continua oberta per un delicte d'agressió sexual.

La policia també ha aprofitat el seu canal de Twitter per recordar totes vies que tenen les víctimes de violències masclistes per denunciar i demanar ajuda:

 

 

ARXIVAT A:
Violència masclistaAgressió sexual
Anar al contingut