Detenen un jove per l'homicidi de Navarcles i un apunyalament a Manresa
En l'apunyalament de Manresa hi hauria dos implicats (Mossos d'Esquadra)

Detenen un conductor begut i sense carnet per atropellar un ciclista i fugir a Albatàrrec

Els testimonis de l'accident, la clau perquè els Mossos poguessin identificar el vehicle, que el conductor havia amagat sota unes branques

Redacció/ACNActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Lleida de 35 anys per haver atropellat un ciclista, que es troba en estat molt greu, i haver fugit. El conductor gairebé doblava la taxa d'alcohol permesa i tenia el carnet de conduir suspès.

Els fets van tenir lloc cap a quarts de vuit del vespre d'aquest dijous al quilòmetre 4,6 de la C-230a, al terme d'Albatàrrec i prop del barri de la Bordeta de Lleida, quan un vehicle va envestir un ciclista i es va donar a la fuga.

El fort impacte va desplaçar més de deu metres el ciclista, de 28 anys i veí de Solsona, que està ingressat a l'UCI de l'Hospital Arnau de Vilanova.

El testimoni d'altres conductors, que es van parar per ajudar la víctima, va ser clau perquè els Mossos poguessin identificar el vehicle. Una patrulla el va localitzar amagat sota unes branques a la partida dels Canals de Lleida. Tenia un fort cop al lateral dret.

Ja de matinada, la policia va anar al domicili del titular del vehicle i el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de lesions per imprudència greu, conduir sota els efectes de les begudes alcohòliques, omissió del deure de socors i abandonament del lloc de l'accident.

El detingut passarà aviat a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

Fa tot just uns dies, també a Lleida, un altre conductor begut i sota els efectes de les drogues va provocar un xoc amb una moto i va fugir. Els dos ocupants de la moto van morir i el conductor és en presó provisional comunicada i sense fiança, acusat de dos homicidis per imprudència greu.

Anar al contingut