Fotografia d'arxiu d'una plantació interior de marihuana a Llagostera (Policia Nacional)

Detenen en un avió que sortia cap als EUA tres acusats de plantar marihuana a Llagostera

La Policia Nacional va escorcollar una finca de més de 1.000 metres quadrats i va detenir els tres sospitosos quan l'avió estava a punt d'enlairar-se

Redacció / EFEActualitzat

La Policia Nacional ha desmantellat una plantació interior de 41 quilos de marihuana a Llagostera, al Gironès, i ha detingut els seus tres responsables a l'avió abans que aconseguissin viatjar als Estats Units.

Gràcies a la col·laboració entre els agents de Sant Feliu de Guíxols i de l'Aeroport de Barcelona-el Prat, tots els implicats van acabar detinguts minuts abans que aconseguissin abandonar el país, quan eren dins l'avió i ja a la pista d'enlairament.

Segons ha informat la Policia Nacional aquest dilluns, la investigació es va iniciar a principis del mes de gener quan els investigadors van confirmar la sospita que hi havia una plantació de marihuana en un habitatge, després de dur a terme nombroses vigilàncies sobre la finca i els vehicles que en sortien.


Detinguts després de l'escorcoll

A l'escorcoll del domicili van confiscar 41 quilos de marihuana, distribuïts a diverses sales de cultiu optimitzades al llarg d'una finca de més de 1.000 metres quadrats. Juntament amb les eines que feien servir, també es van confiscar 4.000 dòlars en efectiu.

Una vegada practicats els escorcolls, segons la policia, va començar un operatiu policial per aconseguir la detenció de tots els integrants de l'organització criminal.

Els tres sospitosos van ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i per defraudació de fluid elèctric, ja que els informes tècnics de la companyia elèctrica van demostrar que la defraudació ascendia a més de 71.000 euros.

Els detinguts van passar a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de Sant Feliu de Guíxols que en va deixar dos en llibertat a l'espera de judici i per al cap de l'organització va decretar presó provisional.

 

ARXIVAT A:
PolicialDroguesPolicia Nacional
Anar al contingut